Prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise er konferansier for året Desembertoner, noe vi er veldig stolte av. Prinsessen skal være den sentrale formidleren av konsertenes budskap, nemlig pengeinnsamling til Åpen Kirke. Hun vil presentere egne tekster, men også samtale med konsertens artister og utøver. 

Prinsesse Märtha Louise har helt fra barndommen vært levende opptatt av kultur. I 1992 debuterte hun som gjestesolist på Oslo Gospel Choirs første juleplate, som solgte over 100.000 eksemplarer. I 2000 begynte hun å fortelle eventyr på TV og CD.

På nyåret 2002 startet Prinsesse Märtha Louise Kulturformidling, og etter eventyrturné på vinteren ble året avsluttet med ny plateutgivelse sammen med Oslo Gospel Choir og Sigvart Dagsland. Også denne gangen solgte juleplaten til dobbel platina og den påfølgende turneen ble besøkt av over 50.000.

Prinsessens eventyrstunder har gledet både store og små; flotte kritikker, fulle hus og stor stemning alle steder. I tillegg har Prinsessen debutert som barnebokforfatter, og har gitt ut boken Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet.


Please wait while form size is calulated


if this windows does not close itself please click here to try again